STRETCHTENT KOPEN, HUREN OF OP MAAT

Nomadik Tents is een wereldwijd erkende producent en leverancier van de originele stretchtent. Onze diensten bestaan onder andere uit het verkopen en verhuren van stretchtenten. Heeft u liever een tent op maat? Ook daar zijn wij in gespecialiseerd! Onze op maat gemaakte stretchtenten zijn de ideale oplossing voor het overdekken van terrassen, restaurants, zwembaden of tuinen – in feite voor iedere buitenruimte.

Meer weten over onze diensten? Klik hierover voor meer informatie of neem contact met ons op.

KOOP EEN STRETCHTENT
KOOP EEN STRETCHTENT

Kant-en-klare stretchtenten
beschikbaar voor
verkoop

HUUR EEN STRETCHTENT
HUUR EEN STRETCHTENT

Verander elk evenement
in een spectaculaire
aangelegenheid

STRETCHTENT OP MAAT
STRETCHTENT OP MAAT

Speciaal ontworpen
semi-permanente
outdoor oplossingen

STRETCHTENT KOPEN

Wie een Nomadik stretchtent koopt, koopt meer dan een overdekking. Wij doen geen enkele concessie aan kwaliteit. We garanderen kwaliteitsproducten die we actief ondersteunen met gedegen advies en professionele after sales-services. Ons merk staat synoniem voor vakmanschap. Wij staan u volledig terzijde met betrekking tot al uw eisen en wensen. Door te investeren in Nomadik stretchtenten krijgt u de beschikking over 17 jaar ervaring, waarbij onze professionele back-up & support de snelle vestiging van uw eigen business in event tenten garanderen. Al onze producten voldoen aan de Europese Veiligheidsstandaard ENS 13782 voor tijdelijke outdoor-constructies. Wij verstrekken een geldig certificaat bij aankoop van elke flexibele tent.

STRETCHTENT HUREN

Onze verhuurservice is persoonlijk en professioneel. Wij leveren evenement-assistentie met advies en expertise vanaf de eerste on-site afspraak tot na het evenement. Los van de complexiteit of de beperkingen van uw ruimte leveren onze professioneel getrainde stretchtent-teams een vlotte installatie af zonder enige concessie aan de veiligheid. Wij handhaven de hoogste standaarden in veiligheid. Onze reputatie wordt gewaarborgd door goed getrainde en geoefende teams. Een constructie-certificaat wordt bij iedere installatie verstrekt. Door 17 jaar ervaring met het opzetten van stretchtenten voor evenementen bieden we onze cliënten een gerust hart bij elke nieuwe, individuele installatie.

STRETCHTENT OP MAAT

Onze op maat gemaakte stretchtenten zijn de ideale oplossing voor het overdekken van terrassen, restaurants, zwembaden of tuinen – in feite voor iedere buitenruimte. Voor maatwerkoplossingen werken wij samen met ingenieurs en speciale ontwerpers, zodat aan elke specifieke behoefte van onze cliënten kan worden voldaan. Een nieuwe generatie Contour Permacoat-materialen is ontworpen om ook aan barre en onbestendige weersomstandigheden het hoofd te bieden. Iedere constructie wordt zó ontworpen dat deze tegelijkertijd functioneel en stijlvol is. Onze ontwerpen zijn fraai om te zien, gemakkelijk om te installeren en op maat gemaakt voor iedere denkbare omstandigheid, die om een weerbestendige, schaduwrijke of intieme oplossing vraagt.

ONZE STRETCHTENT DIENSTEN OP EEN RIJ

  • Verkoop van nieuwe flexibele tenten – wereldwijd
  • Verkoop van gebruikte tenten – alleen Zuid-Afrika
  • Speciaal gereedschap en accessoires
  • Maatwerk (speciaal ontworpen flexibele tenten)
  • Wereldwijde trainingen voor het opzetten van stretchtenten
  • Tentverhuur in geheel Europa en het Verenigd Koninkrijk
  • Tentreparatie & onderhoud – alleen Zuid-Afrika
  • (Hulp bij) social media-exposure
  • Marketing & Sales – materialen en afbeeldingen
  • Certificaten internationale veiligheidsstandaard ENS 13782

INTERESSE IN ONZE STRETCHTENTEN? VRAAG EEN OFFERTE AAN!

VERVAARDIGD IN ZUID-AFRIKA, WERELDWIJD GEDISTRIBUEERD

ONZE STRETCHTENTEN IN ACTIE

Start typing and press Enter to search