STRETCHTENT STOFFEN & MATERIALEN

Omdat wij meer dan 17 jaar vooroplopen in product-research & development, beheersen we de kunst van het ontwikkelen van speciale, eersteklas materialen tot in elk detail. Deze vergaand geperfectioneerde materialen zijn geschikt voor het gebruik onder de meest ongenaakbare omstandigheden en voldoen daarbij aan strenge ontwerpeisen. Die toewijding heeft ons een reputatie bezorgd voor het maken van producten die robuust zijn én lang meegaan.

Onze Contour Coated-tentstof is exclusief voor Nomadik Stretchtenten. Deze stof is niet beschikbaar op de vrije markt en wordt speciaal voor ons onder licentie geproduceerd, door een ISO 9001-gecertificeerd bedrijf, dat werkt volgens de officiële internationale standaarden met betrekking tot brandwerendheid en veiligheid.

GEDETAILLEERDE INFORMATIE OVER DE STOFFEN

CONTOUR ULTRA FLEX TM

Een premium 2-laags pvc-gecoate stretch-tentstof, speciaal ontwikkeld voor evenementen en tijdelijke outdoor-constructies. 
Deze stof bestaat uit een geweven, hoge sterktegraad pvc-gecoat vinyl, 720 gr./m., voorzien van een beschermende teflon-laag. Het materiaal is ontworpen om extreme temperaturen te verdragen, is 100% waterdicht, voldoet aan de internationale normen m.b.t. brandwerendheid, is behandeld tegen UV-licht en schimmels en heeft uitstekende elastische eigenschappen. Beschikbaar in een groot kleurenpalet. Geschatte levensduur: 7 – 9 jaar.

CONTOUR PERMACOAT TM

Een pvc-gecoat 2-laags geweven polyester basis-tentstof, voor custom designed semi-permanente outdoor-constructies.

Stofbreedte 150 cm., met teflon gecoat en anti-schimmel behandeld. Gewicht: circa 800gr./m. Geschatte levensduur: 5 – 7 jaar bij directe blootstelling.

3PLY SUPA LITE XL

Een relatief licht maar robuust 3-laags stretchmateriaal, bedoeld voor kleinere evenementen. Geschikt voor bedrukking.
Bij uitstek geschikt voor uitschuifbare en inklapbare constructies zoals (kleinere) partytenten.  Gewicht: 450gr./m., voldoet aan de internationale normen m.b.t. brandwerendheid, is gecoat met teflon en tegen schimmels behandeld. Heeft een polyurethaan waterafstotende beschermlaag. Geschatte levensduur: 2 – 4 jaar bij directe en continue blootstelling.

3PLY MAXI STRETCH

Een geweven polyester basis-tentstof met een binnenkant van waterdicht heavy duty-polyurethaan (PU) laminaat.
Ontwikkeld voor evenement tenten met minder continue blootstelling aan UV-licht. Gewicht: 650gr./m., kleurvastheid: 5 – 6, anti-schimmel en anti-UV behandeld, teflon-coating aan beide zijden. Geschatte levensduur: 5 – 7 jaar.

1 PLY SUPA SHADE

Een extra lichtgewicht enkellaags schaduwdoek.
Gewicht circa 180gr./m., teflon-coating, regenbestendig, ontworpen voor kleinere toepassingen die vragen om een eenvoudige installatie. Geschatte levensduur: 5 – 7 jaar bij directe blootstelling.

Start typing and press Enter to search